Verkooptraject

1Interesse

Heeft u interesse in een kavel? Zet direct de eerste stap, door uw interesse kenbaar te maken bij Landerijenbureau Kromhof-Pullen. Dit kunt u doen door een vrijblijvend gesprek aan te vragen waarbij u aangeeft welke kavel uw voorkeur geniet. In dit gesprek is er uiteraard de mogelijkheid om uw vragen te stellen.

2Optie

Nog steeds enthousiast en geïnteresseerd? Dan neemt u een vrijblijvende optie voor een maand om de nodige zaken op een rijtje te zetten. Na deze maand kunt u de optie tegen een vergoeding verlengen voor een periode van 4 maanden. Binnen deze in totaal 5 maanden durende optieperiode kunt u zich oriënteren, de nodige verkenningen doen en gesprekken voeren met de diverse betrokken partijen waaronder een architect.​​​​​​​

3Koop-overeenkomst

Als u de kavel wilt kopen, stellen wij een koopovereenkomst op. Hierin worden alle bepalingen en voorwaarden opgenomen die op dat moment van toepassing zijn. Een ontbindende voorwaarde voor de financiering en het verkrijgen van een bouwvergunning zijn uiteraard mogelijk. De koopovereenkomst wordt in concept ter controle naar u toegezonden. Nadat u akkoord gaat, zal de koopovereenkomst door de gemeente worden ondertekend. Vervolgens wordt de akte in een persoonlijk gesprek met u doorgenomen, waarna u deze ondertekent.

4Notariële overdracht

Binnen 9 maanden na het ondertekenen van de koopovereenkomst dient u de kavel in eigendom te aanvaarden bij de notaris.