ImpressiePrachtige woningen

Ziet u zichzelf al wonen op De Commanderij?
Laat u inspireren door onderstaande voorbeelden. Deze architecten ontwerpen graag voor u een woning op maat, in uw eigen stijl. Let op: Voor het ontwerp van uw woning op maat dient u rekening te houden met het bestemmingsplan.

 

HuisOpKavel

Wilt u uw droomhuis realiseren op één van de prachtige natuurlijke kavels van De Commanderij? We geven u groot gelijk! Want wat is het hier bijzonder wonen. Daar hoort natuurlijk ook een bijpassende woning bij en het liefst zonder keuzestress en onaangename verrassingen. Bij HuisopKavel kiest u een complete woning tegen een vaste prijs en met bijzondere architectuur!

Architect
HuisopKavel

Naar woningtype

Van der Linde architecten

Het team van Van der Linde Architecten combineert al vele jaren expertise op het gebied van architectonisch en duurzaam bouwen.
De ontwerpen van het bureau vallen op door een sterk expressief karakter met een warme uitstraling en de nadruk die is gelegd op functionaliteit en gebruikswaarde. Van der Linde Architecten is een architectenbureau en is gevestigd te Deventer. Het huidige team van Van der Linde Architecten bestaat uit zeer enthousiaste en kundige medewerkers.

Architect
Van der Linde Architecten

Naar woningtype

Building Design Architectuur

Wij zijn thuis in alle voorkomende architectuurstijlen, van klassiek tot modern en in iedere moeilijkheidsgraad, van kleine verbouwingen tot nieuwbouwprojecten van formaat. Ons klantenbestand bestaat uit o.a. particulieren, aannemers, ontwikkelaars, woningstichtingen en gemeenten door heel Nederland.

Architect
Building Design Architectuur

Naar woningtype

ODIN Landschapsontwerpers en EVE Architecten

Ziet u zichzelf, onder het genot van een drankje, al wegdromen in uw eigen tuin bij uw royale villa? ODIN Landschapsontwerpers en EVE Architecten helpen u graag in Brummen uw droom te verwezenlijken. Een unieke samenwerking waarin wij samen met u uw droomvilla en uw tuin in samenhang ontwerpen.

Architect
ODIN Landschapsontwerpers en EVE Architecten

Naar woningtype

Friso Woudstra

Kiezen voor een architect betekent kiezen voor kwaliteit.

Friso Woudstra Architecten BNA B.V.  is gespecialiseerd in het nieuw bouwen van historische villa’s, het ontwikkelen van landgoederen, restauratie en appartementenbouw met een klassieke uitstraling.

Architect
Friso Woudstra

Naar woningtype

Harmonische architectuur

Architectenbureau, gespecialiseerd in ‘bouwen voor de lange duur’:
Nieuwbouw in klassieke stijl, herbestemming en restauratie.

Bij restauraties en verbouwingen heeft ons architectenbureau honderden huizen en gebouwen onderzocht. Hierbij zijn de goede kwaliteiten van de bouwcultuur uit het verleden, waarin handwerk en natuurverbondenheid sterker aanwezig waren, herkend.

Architect
Harmonische architectuur

Naar woningtype

WoonSubliem

Uw eigen huis ontwerpen en bouwen, u bent zeker niet de enige die hiervan droomt, maar waar moet u beginnen? Wij beginnen het liefst bij uw woonwensen. Een prettig gesprek over hoe u wenst te wonen en wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

Architect
WoonSubliem

Naar woningtype