Het planEnergiezuinig en royaal wonen

Altijd al gedroomd van een woning die écht bij u past? In een gezin zijn de kinderen het kostbaarste bezit, maar ook werk en ambitie kunnen een sterke drijfveer zijn om u gelukkig te voelen. Wat uw drijfveer ook is, u past uw woning naar wens aan voor optimaal woongenot. Bij iedereen speelt zijn of haar persoonlijke belevingswereld een belangrijke rol.

Nieuwbouwwijk Elzenbos in Brummen bestaat uit 3 delen. Buiten de nieuwe woningen en een nieuwe basisschool in de deelgebieden 1 en 2, komen er ook een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking en 3 groenzones.

In deelgebied 3 ligt het project De Commanderij, bestaande uit 10 riante kavels van circa 2.000 m² waarop ruime woningen van circa 15 meter diep gebouwd mogen worden. Dit deelgebied wordt globaal omsloten door de Elzenbosweg in het noorden, de Provinciale weg N348 aan de oostkant, de Oude Brummense Beek aan de westzijde en de bestaande meidoornhaag in het zuiden. ​​​​​​​​​​​​​

MEER OVER BRUMMEN

De verkoop van de kavels wordt uitgevoerd door de Gemeente Brummen en Landerijenbureau Kromhof-Pullen.

Kijk in 360 graden rond op de bouwlocatie!

Naar eigen wens bouwen

Op de kavels van De Commanderij kunt u uw woning geheel naar eigen wens bouwen. U bent vrij in de keuze van een architect en/of aannemer, maar om het een en ander makkelijker te maken, hebben diverse architecten hun interpretatie van de bouwmogelijkheden voor dit plan uitgewerkt in één of meerdere impressies. Hierdoor krijgt u een fraai beeld van de mogelijke stijlen die gebouwd kunnen worden. Let op dat uw woning past binnen het bestemmingsplan. Op de betreffende architectenpagina’s vindt u impressies van zowel exterieur als interieur.

U heeft interesse in een kavel, maar wat zijn de regels en voorschriften?

Om u te oriënteren kunt u de situatieschets bekijken waarop de 10 verschillende kavels zijn aangegeven. U kunt elke kavel individueel bekijken, waarbij per kavel een eigen kavelpaspoort met bijbehorende voorschriften wordt getoond. Bekijk de situatieschets en zoek de kavel die het beste aansluit bij uw wensen.